دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۶۶۷۷
تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۳۹۹ - ۰۷:۵۸

بنکسی | هنرمند میلیون‌دلاریِ بی‌نام و نشان

بنکسی هنرمند گرافیتی‌کار بریتانیایی اهل بریستول است که به واسطه نقاشی‌های دیواری‌اش که سودهای میلیون دلاری به دنبال دارد، شهرت جهانی پیدا کرده است. اگرچه حدس و گمان‌ها درباره او بسیار است، اما هنوز هویت اصلی‌اش پنهان و مبهم است

به گزارش آوای خزر، «بنکسی» (Banksy) نام مستعاری است که برای امضای نقاشی‌هایش انتخاب کرده است؛ نقاشی‌هایی که حدودا از سال ۱۹۹۳ جایشان را روی دیوارهای کشور انگلیس باز و به مرور شروع به خودنمایی کردند. حالا دیگر امضایش ارزش شده است. کافی است اثر جدیدی خلق کند و آن را به واسطه انتشار در اینستاگرامش تایید کند تا خبرها، تحلیل‌ها و عکس‌های هنرنمایی جدیدش در رسانه‌های جهان منتشر و در شبکه‌های اجتماعی دست به دست شود.  

در این میان گاهی بخت یار افرادی می‌شود که دیوار خانه یا محل کارشان، دفتر نقاشی بنکسی می‌شود. حالا دیگر او صاحب اثر است و می‌تواند با فروش آن در یکی از حراجی‌های بزرگ و معتبر آثار هنری، ثروتمند شود. یکی از آثار «بنکسی» به نام «عشاق موبایل» روی در یک کلوب در بریستول نقش بسته بود. شورای شهر مدعی مالکیت اثر شد و دعوای بزرگی میان آن‌ها و صاحب کلوب شکل گرفت. گفته می‌شود که در نهایت «بنکسی» در این دعوا مداخله کرد، به کلوب نامه‌ای نوشت و ادعای مالکیت کلوب را درست دانست. «عشاق موبایل» برای صاحب کلوب دیگر فقط یک نقاشی مفهومی و اعتراضی نبود، برگ برنده‌ای بود که هزاران دلار می‌ارزید.  

به طور کلی به نظر می‌رسد که «بنکسی» بیش از این‌که برای خودش درآمدزا باشد یا حداقل دغدغه اصلی‌اش این باشد، برای دیگران سودآوری دارد. به عنوان مثال حدودا دو سال پیش بود که به گفته «بنکسی»، یک گالری در مسکو آثار این هنرمند را بدون اجازه او به نمایش عمومی گذاشت و بازدیدکنندگان برای دیدن آثار این هنرمند مبلغی برابر با ۹ دلار و ۷ سنت، پرداخت می‌کردند؛ این در حالی بود که «بنکسی» همواره آثارش را به صورت رایگان به نمایش عمومی می‌گذارد.

اثر جدیدی از «بنکسی» در دوران کرونا که از مترو لندن سر درآورد

در تمام این سال‌ها بسیاری از رسانه‌های مهم تلاش کردند تا هویت این مرد نقاش انگلیسی را از روی نشانه‌ها و بر اساس گمانه‌زنی‌ها فاش کنند. سال ۲۰۰۷ بود که بی‌بی‌سی پرونده‌ای را به این موضوع اختصاص داد و با به نمایش گذاشتن تصویری، مدعی شد که این عکس بنکسی را به همراه دستیارش نشان می‌دهد که در حال کار کردن روی یک داربست هستند. در این تصویر بنکسی به عنوان «رابین گانینگهام» شناخته شد. گانینگهام در بریستول تحصیل کرده‌ است و حدودا سال ۲۰۰۰ به لندن مهاجرت کرد و در محله‌ای ساکن شد که تعدادی از مهم‌ترین کارهای بنکسی در حوالی همین مکان ظاهر شدند.

البته هنوز هیچ کدام از حدس‌ها و فرضیه‌ها اثبات نشده است و به همین خاطر هم گمانه‌زنی‌ها همچنان ادامه دارد. اما معروف‌ترین آن‌ها همان «رابین گانینگهام» است که بار دیگر در سال ۲۰۱۷ گروهی از محققان انگلیسی مدعی شدند با کمک یکسری مطالعات و بهره گرفتن از علوم ریاضی، جرم‌شناسی و بررسی جغرافیایی هویت «بنکسی» را شناخته‌اند و با توجه به الگوی توزیع آثار این هنرمند بسیار قاطع‌تر مدعی شده‌اند که شخصیت حقیقی او «رابین گانینگهام» است. البته با وجود تمام این شایعات، «بنکسی» همیشه پیوندهای مکرر با «گانینگهام» را تکذیب کرده است.  

اما در دنیای واقعی حتما افراد بسیاری هستند که او را از نزدیک می‌شناسند، با او دوست بوده و هستند، بزرگ شده، مدرسه رفته و حتی نقاشی کشیده‌ یا حداقل او را به هنگام نقاشی کشیدن دیده‌اند. شاید همان‌گونه که برخی از رسانه‌ها مدعی شده‌اند در پنهان نگه داشتن هویت «بنکسی» یک اراده جمعی وجود دارد که این راز در بریستول باقی بماند.  

این اثر یکی از جنجالی‌ترین کارهای «بنکسی» است که تصویر استیو جابز، بنیانگذار شرکت اپل را روی دیوار کمپ پناهندگان فرانسه،
نشان می‌دهد. ​​​​این نقاشی که به نوعی به تبار سوری استیو جابز اشاره دارد، در اعتراض به سیاست‌های دولت‌های اروپایی در قبال مهاجران خلق شده است

 

نظرات شما